VårRuset 1
Johanna Malmstedt.Linda Angelica.Anna Bynke, t.v.Goca Dimitrijevic.
Alexandra Westerlindh.Anne Tapper, t.h.Agneta Sawo.Linda.
Linda och Alexandra Westerlindh.Viggo Nilsson och Stefan Nilsson.Jessica Sjögren, Eva Axelsson och Lindas kompis (i solglasögon/orange jacka).William berättade att det råder stenhård konkurrens bland frilansfotografer
Ewa Silverhamre.Catarina Flenhagen.Blossom Tainton. Supertrevlig och helproffsig. Och vem kunde tro hon var 55 år?Boel Lagerwall, t.h.
Valentina Kekeric och Tuva Nilsson.Jennie Henriksson.Jessica Shanahan Ekström.Katarina Larsson, till höger.
Inte hela Pågengänget, men en härlig skara!Blossom. Vi som hade tid att följa musik-quizen, förstod varför hon klassas som en av Sveriges 10 bästa sångerskor. Vilken röst!Susanne Jacobsson.
I Pågentältet pågick RågGrova Instagramtävlingen, för fullt!Linda och Alexandra.Goca Dimitrijevic. Boel och Anki med ryggen emot. Susanne Jacobsson, längst bort.Jessica Sjögren.
Mathias.Mathias och Ann.Jennie Henriksson.Eva Axelsson. Susanne Jacobsson i bakgrunden.
Jessica Sjögren och  Eva Axelsson.Linda Angelica och Alexandra Westerlindh.Lotta Dahlqvist och Blossom Tainton.För några år sedan fick vi en cd-skiva av företaget, som en sommarpresent (den inklippta bilden, till höger). Blossom sjunger låt nr 5, på denna skiva
Goca Dimitrijevic, till vänster.Valentina och Goca.Valentina Kekeric deltog i Pågens Istagram-tävling.
Goca Dimitrijevic.Goca Dimitrijevic.Lidija Jovanovic, längst fram.Lidija Jovanovic.
Anne Tapper.Premiär för Pågen RågGrova!Och Blossom Tainton bara älskade, vår Pågen RågGrova!
Agneta Sawo.Anna Forssell och Lotta.Catarina Flenhagen, t.h.
Lotta kramar om Anki :-)Anna Forssell och Neciya Rahman.Petra Vegelius. Elin i bakgrunden.Elin Kjellkvist som nyligen slutade på Pågen. Saknad av många!
Petra Vegelius.Frilansfotograf Wiliam, i farten.Jennie Nilsson.
 Neziya Rahman.Stefan Nilsson.Stefan och Jennie Nilssons, son. Viggo.
Event-tjejerna hjälper till att lansera Pågen RågGrova, under hela VårRus 2017-turnén.  20 orter. Avslutas i Östersund, i mitten på juni!Frilansfotograf William.Ann-Christin Lindström, hade många trådar att hålla i.
Anki L.Jennie Nilsson.Jenny Henriksson.